PACHET SMART

Un pachet de produse utile, intr-o prezentare frumoasa, la cel mai bun pret de pe piata!

Descriere

Contine 4 produse personalizate – Agenda de birou datata, Calendar de perete unicat, Pix metalic si Punga din hartie
Un pachet de produse unitare, intr-o prezentare frumoasa, la cel mai bun pret de pe piata!

1. Agenda de birou personalizata pe coperta si o fila insert
Format A5 (14 x 20,5 cm), agenda zilnica datata, contine 360 de pagini din care 352 datate si 8 pagini atlas, din hartie offset alba de 70 gr tiparita la 2 culori (rosu si gri), cusuta, coperti buretate, semn de carte rosu.
Pe coperta sigla clientului este personalizata prin timbru sec. Agenda va avea inserata cu pagina de personalizare cu date despre client.
Culori disponibile pentru coperta – rosu si albastru

2. Calendar de perete Unicat personalizat in pagina, cu sigla si informatii client – fiecare client isi creeaza un calendar unic alegand tematica si 12 imagini dintr-o banca de imagini.
Contine 12 file + coperta, dimensiune inchisa 33 x 23 cm, deschisa 33 x 46 cm, din hartie dublucretata satinata de 200 gr, tiparit policromie fata/ verso, cate o luna pe fiecare pagina, spate din carton de 350 gr, spira metalica alba pe latura de 33 cm.

3. Pix metalic gravat cu sigla client
Culori disponibile alb, negru, grafit, argintiu, auriu, verde, albastru, rosu.

4. Sacosa din hartie personalizata cu sigla client, dimensiune 25 x 36 x 6,5 cm (latime x inaltime x burduf) din hartie dublucretata satinata de 200 gr, tiparita policromie pe una din fete, plastifiata mat sau lucios la alegere, manere din snur textil.

Observatii

Pe coperta agendei se imprima prin timbru sec sigla clientului, intr-un format maxim de 80 x 80 mm.

Paginile de insert ale agendelor trebuie sa aiba dimensiunea finita specificata la fiecare model + un bleed de 5 mm pe fiecare latura. Elemenete grafice importante (logo, texte) trebuie pozitionate la minim 5 mm in interiorul formatului finit.

Tipuri de fisiere acceptate PDF (CMYK, cu fonturi convertite la curbe).

Cele 12 imagini ale calendarului vor fi alese de client de pe site-ul www.shutterstock.com . Acesta ne va trimite 12 coduri de imagini, in ordine, pentru fiecare luna calendaristica, incepand cu Ianuarie pana la Decembrie.

Grafica calendarului este standard, pozitia logoului si a datelor clientului fiind fixa in formatul paginii.

Punga pentru pachetele Smart si Business este cu fundal alb sau nuanta deschisa (nu acceptam fonta de culoare uniforma, inchisa, intensa). Pe punga se tipareste intr-un format predefinit logoul si sloganul clientului. Daca clientul doreste tiparirea unei grafici proprii, aceasta trebuie trimisa intr-un document PDF cu dimensiunea finita de 25 x 36 cm (landscape sau portret), la care se va adauga un bleed de 3 mm pe fiecare latura.

Pixurile se graveaza pe o singura pozitie, cu sigla client sau denumire, in functie de incadrarea in formatul standard de personalizare 50 x 6 mm .

Toate echipamentele noastre de tiparire sunt calibrate. Pentru pachetele din oferta nu se dau mostre de print si de culoare.

Pentru Bunul de tipar se trimite un singur mesaj , pentru toate produsele din pachet. Orice modificare la grafica trimisa pentru Bunul de tipar se tarifeaza cu 70 ron + tva.

Newsletter

ACUM E SIMPLU SĂ NE CUNOAȘTEM

Contacteaza-ne la:
sau completeaza formularul alaturat și iti raspundem direct cu oferat de pret.

Dacă vrei să vezi în producție echipamentele noastre, te invităm să ne faci o vizită.

Expression Graphic Studio SRL Str Gării, nr 161, B3 parter, Sp. Comercial 3, Jilava, Ilfov

Scroll to Top