PACHET PREMIUM

Un pachet de produse premium, intr-o prezentare unica, pret imbatabil!

Descriere

Contine 4 produse personalizate – Agenda din piele naturala, Calendar de perete unicat din carton special, Calendar de birou unicat din carton special, Pix metalic si Punga din hartie
Un pachet de produse premium, intr-o prezentare unica, pret imbatabil!

1. Agenda din piele naturala personalizata pe coperta si insert o fila, inchisa cu clapa
Agenda format 16 x 23 cm, nedatata, contine 288 pagini , din hartie offset ivory de 70 gr, tiparita la 2 culori (rosu si gri), cusuta, coperti buretate din piele naturala de bovina cu sistem de inchidere cu clapa, coperta 1 si 4 cusuta, colturi rotunjite bloc si coperta, cant auriu, colturi perforate, semn carte negru
Coperta personalizata cu sigla si insert in agenda o pagina cu informatii despre client
Coperta disponibila in 2 culori – negru, rosu.

2. Calendar de perete din carton special Unicat personalizat in pagina, cu sigla client si date de contact – fiecare client isi creeaza un calendar unic alegand tematica si 12 imagini dintr-o banca de imagini.
Contine 12 file + coperta, dimensiune inchisa 35 x 25 cm, deschisa 50 x 25 cm, din hartie speciala metalizata de 200 gr , tiparit policromie fata/ verso, cate o luna/ pagina, spate din carton special negru de 350 gr, spira metalica asortata pe latura de 35 cm.

3. Calendar de birou din carton special Unicat personalizat in pagina, cu sigla client si date de contact – fiecare client isi creeaza un calendar unic alegand tematica si 12 imagini dintr-o banca de imagini.
Contine 12 file + coperta, dimensiune 15 x 20 cm, din hartie metalizata de 200 gr, tiparit policromie o fata, piramida din carton special negru de 350 gr, spira metalica asortata pe latura de 15 cm.

4. Pix metalic cu capat soft touch gravat cu sigla client in cutie de cadou
Culori disponibile negru si alb.

5. Sacosa din hartie personalizata cu sigla client, dimensiune 25 x 36 x 6,5 cm (latime x inaltime x burduf) din hartie dublucretata satinata de 200 gr, tiparita policromie pe una din fete, plastifiata mat sau lucios la alegere, manere din snur textil.

Observatii

Pe coperta agendei se imprima prin timbru sec sigla clientului, intr-un format maxim de 80 x 80 mm.

Paginile de insert ale agendelor trebuie sa aiba dimensiunea finita specificata la fiecare model + un bleed de 5 mm pe fiecare latura. Elemenete grafice importante (logo, texte) trebuie pozitionate la minim 5 mm in interiorul formatului finit.

Tipuri de fisiere acceptate PDF (CMYK, cu fonturi convertite la curbe).

Cele 12 imagini ale calendarului vor fi alese de client de pe site-ul www.shutterstock.com . Acesta ne va trimite 12 coduri de imagini, in ordine, pentru fiecare luna calendaristica, incepand cu Ianuarie pana la Decembrie.

Grafica calendarului este standard, pozitia logoului si a datelor clientului fiind fixa in formatul paginii.

Punga pentru pachetele Smart si Business este cu fundal alb sau nuanta deschisa (nu acceptam fonta de culoare uniforma, inchisa, intensa). Pe punga se tipareste intr-un format predefinit logoul si sloganul clientului. Daca clientul doreste tiparirea unei grafici proprii, aceasta trebuie trimisa intr-un document PDF cu dimensiunea finita de 25 x 36 cm (landscape sau portret), la care se va adauga un bleed de 3 mm pe fiecare latura.

Pixurile se graveaza pe o singura pozitie, cu sigla client sau denumire, in functie de incadrarea in formatul standard de personalizare 50 x 6 mm .

Toate echipamentele noastre de tiparire sunt calibrate. Pentru pachetele din oferta nu se dau mostre de print si de culoare.

Pentru Bunul de tipar se trimite un singur mesaj , pentru toate produsele din pachet. Orice modificare la grafica trimisa pentru Bunul de tipar se tarifeaza cu 70 ron + tva.

Newsletter

ACUM E SIMPLU SĂ NE CUNOAȘTEM

Contacteaza-ne la:
sau completeaza formularul alaturat și iti raspundem direct cu oferat de pret.

Dacă vrei să vezi în producție echipamentele noastre, te invităm să ne faci o vizită.

Expression Graphic Studio SRL Str Gării, nr 161, B3 parter, Sp. Comercial 3, Jilava, Ilfov

Scroll to Top