PACHET BUSINESS

Un pachet de produse de cea mai buna calitate, la pretul unei agende! Un raport pret – calitate imbatabil!

Descriere

Contine 4 produse personalizate: Agenda Notebook, Calendar de perete unicat, Calendar de birou unicat, Pix metalic si Punga din hartie

Un pachet de produse de cea mai buna calitate, la pretul unei agende! Un raport pret – calitate imbatabil!

1. Agenda Notebook Pro personalizata pe coperta si o fila insert
Format 16 x 21 cm, contine 192 de pagini, din hartie offset alba de 70 gr tiparita la 1 culoare (gri), cusuta, coperti rigide, colturi rotunjite, semn de carte negru, buzunar aplicat, elastic de inchidere
Pe coperta sigla clientului este personalizata prin timbru sec. Agenda va avea inserata cu pagina de personalizare cu date despre client.

Coperta disponibila in 10 combinatii de culori –
Coperta neagra / elastic alb sau negru
Coperta rosie / elastic galben sau rosu
Coperta verde / elastic roz
Coperta bleu – turcoaz / elastic portocaliu
Coperta galbena/ elastic albastru
Coperta lila / elastic galben
Coperta gri / elastic gri

2. Calendar de perete Unicat personalizat in pagina, cu sigla client si date de contact – fiecare client isi creeaza un calendar unic alegand tematica si 12 imagini dintr-o banca de imagini.
Contine 12 file + coperta, dimensiune inchisa 33 x 23 cm, deschisa 33 x 46 cm, din hartie dublucretata satinata de 200 gr, tiparit policromie fata/ verso, cate o luna/ pagina, spate din carton de 350 gr, spira metalica alba pe latura de 33 cm.

3. Calendar de birou Unicat personalizat in pagina, cu sigla client si date de contact – fiecare client isi creeaza un calendar unic alegand tematica si 12 imagini dintr-o banca de imagini.
Contine 12 file + coperta, dimensiune 15 x 20 cm, din hartie dublucretata satinata de 150 gr, tiparit policromie o fata, piramida din carton de 350 gr, spira metalica pe latura de 15 cm.

4. Pix metalic gravat cu sigla client
Culori disponibile alb, negru, grafit, argintiu, auriu, verde, albastru, rosu.

5. Sacosa din hartie personalizata cu sigla client, dimensiune 25 x 36 x 6,5 cm (latime x inaltime x burduf) din hartie dublucretata satinata de 200 gr, tiparita policromie pe una din fete, plastifiata mat sau lucios la alegere, manere din snur textil.

Observatii

Pe coperta agendei se imprima prin timbru sec sigla clientului, intr-un format maxim de 80 x 80 mm.

Paginile de insert ale agendelor trebuie sa aiba dimensiunea finita specificata la fiecare model + un bleed de 5 mm pe fiecare latura. Elemenete grafice importante (logo, texte) trebuie pozitionate la minim 5 mm in interiorul formatului finit.

Tipuri de fisiere acceptate PDF (CMYK, cu fonturi convertite la curbe).

Cele 12 imagini ale calendarului vor fi alese de client de pe site-ul www.shutterstock.com . Acesta ne va trimite 12 coduri de imagini, in ordine, pentru fiecare luna calendaristica, incepand cu Ianuarie pana la Decembrie.

Grafica calendarului este standard, pozitia logoului si a datelor clientului fiind fixa in formatul paginii.

Punga pentru pachetele Smart si Business este cu fundal alb sau nuanta deschisa (nu acceptam fonta de culoare uniforma, inchisa, intensa). Pe punga se tipareste intr-un format predefinit logoul si sloganul clientului. Daca clientul doreste tiparirea unei grafici proprii, aceasta trebuie trimisa intr-un document PDF cu dimensiunea finita de 25 x 36 cm (landscape sau portret), la care se va adauga un bleed de 3 mm pe fiecare latura.

Pixurile se graveaza pe o singura pozitie, cu sigla client sau denumire, in functie de incadrarea in formatul standard de personalizare 50 x 6 mm .

Toate echipamentele noastre de tiparire sunt calibrate. Pentru pachetele din oferta nu se dau mostre de print si de culoare.

Pentru Bunul de tipar se trimite un singur mesaj , pentru toate produsele din pachet. Orice modificare la grafica trimisa pentru Bunul de tipar se tarifeaza cu 70 ron + tva.

Newsletter

ACUM E SIMPLU SĂ NE CUNOAȘTEM

Contacteaza-ne la:
sau completeaza formularul alaturat și iti raspundem direct cu oferat de pret.

Dacă vrei să vezi în producție echipamentele noastre, te invităm să ne faci o vizită.

Expression Graphic Studio SRL Str Gării, nr 161, B3 parter, Sp. Comercial 3, Jilava, Ilfov

Scroll to Top