EXPRESSION - Tu doar întreabă, noi găsim soluția

despre expression tipografie     De ce crezi că ne numim EXPRESSION? Pe scurt, știm și ne dorim sa exprimăm în print ideile și proiectele companiilor și brandurilor voastre. Totul a început cu o simplă idee și o pasiune imensă pentru grafică. Astfel, în 2003 – da, suntem seniori pe piață – am început ca agenție de publicitate specializata in grafică, DTP și design publicitar. Cu o mână de oameni profesioniști și pasionați, cu dorința de a crește și a ne specializa cu fiecare nou proiect, cu fiecare campanie sau print realizat, pentru că știam de atunci că de asta aveți voi nevoie.

    În următorii ani, până în 2010, ne-am extins către producția de tipărituri din dorința de a le oferi clienților actuali și potențiali – da, adică ție – pachete de servicii complete, în special pentru a controla calitatea și termenele de livrare. Suntem în continuă creștere pentru a-ți oferi eficienta, performanță și calitate, așa că în 2017 am dat un update modului în care lucrăm. Am achiziționat utilaje de tipar și finisaje de ultimă generație. Suntem singura tipografie din România cu linie de producție unică – formată dintr-o presă digitală și un bookletmaker Plokmatic de mare capacitate inline, care produce direct cataloage capsate, finisate, si cu cotorul pătrat. Cool, nu? Toate pentru ca tipăriturile tale să fie unice, memorabile și livrate într-un timp cât mai scurt. Sperăm că deja ai devenit curios sa ne cunoști! Te așteptăm oricând să ne faci o vizita, și, deși am ales sa fim lângă oraș, la noi se ajunge ușor. Venind aici vei vedea în producție echipamente de tipar moderne și performante adecvate pentru realizarea tuturor  tipurilor de tipărituri – cataloage, agende, broșuri, agende, mape sau documentelor înseriate, etc. – și o grămadă de mostre din lucrările realizate de-a lungul timpului.

    Și dacă îți plac explicațiile tehnice și ești curios să vezi ce putem face pentru a da viață ideilor tale, uite cu ce lucrăm:

            ● Presa digitala Xerox Versant 80, Printer large format HP Latex, Printer Epson 9900Pro,
            ● Mașină de broșat cu Pur și Eva Fastbind, Echipament de capsare de mare capacitate;
            ● Mașină computerizata de perforat și biguit Cyklos Airspeed;
            ● Ghilotina profesionala Ideal;
            ● Linie de realizat coperți rigide și fotobook Fastbind
            ● Mașină de plastifiat.

    Dacă ai trecut peste partea tehnică și vrei să știi cine ne recomandă, îți spunem cu mândrie că am lucrat cu: Ministerul Tineretului și Sportului, Muzeul Țăranului Român, Muzeul Astra Sibiu, Ministerul Afacerilor Externe, Primăria Sectorului 3, Vimetco – Alro, Chimimport, Toyota, numeroase agenții de publicitate.

    Lucrăm cu business-uri aflate în orice etapă de dezvoltare, cu același spirit, cu același spor și creativitate. Odată ce apelezi la noi, devenim partenerii tăi și vrem, la fel ca tine, să produci toate tipăriturile în același loc, cu cea mai bună calitate, la prețuri corecte, cu termene de livrare ferme.

Oferim o gama
larga de servicii

Avem capacitatea și experiența de a oferi fiecarui client toate produsele tipărite de care are nevoie de la cărți de vizită, cataloage și ambalaje la printuri de mari dimensiuni, roll-upuri și tablouri.

Clientii nostri

Politica de Confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile noastre principale.
Expression.ro este detinut de Expression Graphic Studio SRL. Toate informatiile prezentate in Politica de Confidentialitate se refera doar la navigarea pe site-ul www.expression.ro
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet https://www.expression.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea „site-ul”.
Cuprins
1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
2. Scopurile si temeiurile prelucrarii
3. Durata pentru care va prelucram datele
4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
5. Transferul datelor cu caracter personal
6. Drepturile de care beneficiati
7. Confidentialitatea minorilor
8. Modificari in politica de confidentialitate
1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
A. Daca ne veti contacta prin formularul de contact, se vor prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:
• Nume si prenume
• Numar de telefon
• Adresa de e-mail
• Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul / preferintele / obisnuintele dumneavoastra in cadrul expression.ro
• Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.
B. Daca sunteti vizitator al site-ului, se vor prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:
• In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / review-uri, in masura in care ne contactati in acest fel
• In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.
2. Scopurile si temeiurile de prelucrarii
A. Daca sunteti vizitator expression.ro, prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se face astfel astfel:
• in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al expression.ro de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
• pentru stabilirea veridicitatii persoanelor care lasa comentarii la articolele noastre si care doresc sa fie contactati de catre Expression.ro prin formularele de contact plasate pe expression.ro.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Expression Graphic Studio SRL de a ne asigura ca nu se incearca in niciun fel discreditarea expression.ro prin comentarii rautacioase, cu continut nepotrivit sau de catre instrumente automate de comentarii (roboti). In plus, in cazul in care vreti sa fiti contactati de echipa expression.ro prin formularele de contact trebuie sa avem la dispozitie un mod prin care putem face acest lucru (telefon sau email).
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
3. Durata pentru care va prelucram datele
Expression.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.
Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.
4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.
Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.
Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.
De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
• in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre prin intermediul site-ului;
• pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
• pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
• pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
• atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.
5. Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate catre pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.
6. Drepturile de care beneficiati
In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:
• dreptul la informare – dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre expression.ro, conform celor descrise in prezentul document;
• dreptul de acces la date dreptul de a obtine confirmarea din partea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
• dreptul la rectificare – dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
• dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
• dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
• dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
• dreptul la opozitie
– in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
– in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
– in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
• dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: comenzi@expression.ro.
7. Confidentialitatea minorilor
Expression.ro nu contacteaza cu buna stiinta si nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.
Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.
Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la comenzi@expression.ro.
8. Modificari in politica de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.
Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa cititi si Politica Cookies.

Politica Cookies
Prezenta Politica privind fisierele cookies se aplica tuturor utilizatorilor paginii de internet https://www.expression.ro.
Informatiile prezentate in continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor de catre Expression.ro in contextul navigarii utilizatorilor pe aceasta pagina de internet.
Expression.ro este detinut de Expression Graphic Studio SRL. Toate informatiile prezentate in Politica Cookies se refera doar la navigarea pe site-ul www.expression.ro
1. Ce sunt cookie-urile?
Un „internet Cookie” (termen cunoscut si sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori pur si simplu „cookie”) reprezinta un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul carora se acceseaza internetul.
Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de un web-server catre un browser (de ex. Internet Explorer, Firefox, Chrome).
Cookie-urile odata instalate au o durata de existenta determinata, ramanand „pasive”, in sensul ca nu contin programe software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului pe al carui echipament au fost instalate.
Un cookie este format din doua parti: numele cookie-ului si continutul / valoarea cookie-ului.
Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe pagina de internet asociata web-serverului respectiv.
2. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:
Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecarui utilizator in parte, dupa cum urmeaza:
• imbunatatirea utilizarii acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar in timpul vizitarii / utilizarii acesteia de catre utilizatori;
• furnizarea de statistici anonime cu privire la modul in care este utilizata aceasta pagina de internet catre Expression Graphic Studio SRL, in calitate de detinator al acestei pagini de internet;
• anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi in viitor puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, in functie de serviciile / produsele accesate.
Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri in legatura cu modul in care se utilizeaza aceasta pagina de internet, expression.ro poate adopta masuri pentru ca aceasta pagina de internet sa fie mai eficienta si mai accesibila pentru utilizatori.
3. Care este durata de viata a cookie-urilor?
Durata de viata a cookie-urilor poate varia in functie de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina si durata de viata a acestora:
• Cookie-uri de sesiune – este un cookie care este sters automat cand utilizatorul isi inchide browserul.
• Cookie-uri persistente / fixe – este un cookie care ramane stocat in terminalul utilizatorului pana cand atinge o anumita data de expirare (cateva minute, zile sau cativa ani in viitor) sau pana la stegerea acestuia de catre utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.
4. Ce sunt cookie-urile plasate de terti?
Anumite sectiuni de continut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre Expression Graphic Studio SRL, caz in care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti.
Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti:
• Google Analytics
5. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet?
Prin utilizarea / vizitarea paginii de internet pot fi plasate urmatoarele cookie-uri:
a. Cookie-uri de performanta a paginii de internet
b. Cookie-uri de analiza a utilizatorilor
c. Cookie-uri pentru geotargeting
a. Cookie-uri de performanta a paginii de internet
Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.
b. Cookie-uri de analiza a utilizatorilor
Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat / utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice.
c. Cookie-uri pentru geotargeting
Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara de provenienta a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleasi reclame indiferent de limba selectata.
6. Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?
Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit recunoasterea browserului. Aceasta pagina de internet recunoaste browserul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.
7. Cum pot fi oprite cookie-urile?
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina de internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.
Prin refuzul de a primi cookie-uri la intrarea pe www.expression.ro se va opri furnizarea datelor catre Google Analytics.
In plus, utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume. Cu toate acestea, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptata preferintelor si interesele dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare:
• Setari Cookie pentru Google Chrome
• Setari Cookie pentru Mozilla Firefox
• Setari Cookie pentru Apple Safari
• Setari Cookie pentru Microsoft Internet Explorer
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, va rugam sa va adresati la: comenzi@expression.ro.
Tipuri de Cookies Folosite
1. Analytics
Acest tip de servicii permite monitorizarea si analiza traficului in website. Poate sa fie folosit pentru a urmari comportamentul utilizatorilor.
Google Analytics (Google Inc.)
Este un serviciu de analiza web furnizat de Google. Acesta monitorizeaza utilizarea website-urilor pentru a crea rapoarte si ne ajuta sa imbunatatim experienta utilizatorilor in pagini. Politica de Confidentialitate Dezactiveaza Cookie

Newsletter

ACUM E SIMPLU SĂ NE CUNOAȘTEM

Contacteaza-ne la:
sau completeaza formularul alaturat și iti raspundem direct cu oferat de pret.

Dacă vrei să vezi în producție echipamentele noastre, te invităm să ne faci o vizită.

Expression Graphic Studio SRL Str Gării, nr 161, B3 parter, Sp. Comercial 3, Jilava, Ilfov

Scroll to Top